Mad’zelle

Mad´zelle web

Mad’zelle és el pseudònim i projecte musical en solitari de Martina Borrut. ‘Haven Bridge’ és el seu quart EP i el primer editat pel Mamut Traçut.

Entre 2012 y 2013 va autoeditar 3 EPs i va tocar a numeroses sales i bars de Catalunya, Paris i Londres. Un dels primers concerts va ser en ocasió de una recollida de diners per financiar la primera edició del Ladyfest a Paris al 2011 i entre les anècdotes més curioses d’aquests 3 anys de vida cal destacar que a finals de 2012 va ser seleccionada per Tricky en un concurs de vocalistes per actuar a Paris amb la seva banda. Al final tot es va quedar en fer una proba de so al Trianon i aprofitar del buffet al backstage, perquè en Tricky va decidir a última hora no incluir la cançó en la set-list del concert, però ‘res a objectar, tot era molt bo”.

També ha tocat a Toulouse, Valence, Brighton, Birmingham y ha anat de gira a Italia dues vegades, va participar a l’Antifolk Fest de Londres al 2013 i a altres mogudes com el Sanger’s Stage Show, que és un escenari itinerant, tirat per caballs i que funciona amb energia solar, que es passeja per diversos festivals anglesos cada any.

Desde la publicació de ‘Haven Bridge’ el juliol de 2014 ha participat en la BSO del documental ‘This is the story of the Missing Leech’, estrenat a l’In-edit a l’octubre de 2014, ha tocat a Sofar Bcn, al mini-festival de pop independent Astupendu, a l’aniversari d’Ultra-Local Records i etc. i va treballant al seu ritme en noves cançons i en altres de més antigues que encara no ha trobat mai el moment de gravar..


Últim treball publicat:


Tumblr  ¦  Twitter  ¦  Facebook

A %d bloguers els agrada això: