La la la les llums, el nou single del sistemÄ suec

Fa uns dies que hem publicat un single amb dues noves cançons del sistemÄ suec: La la la les llums. Aquest single és la referència número 15 del Mamut Traçut. A la cançó que li dòna nom s’hi pot escoltar la cara més atmosfèrica i carregada del sistemÄ suec on els sintetitzadors Moogs són els protagonistes. L’altra cançó, Control, és igualment hipnòtica, però jugant amb menys elements i deixant-la pràcticament nua.

El projecte La la la les llums no s’acaba en la cançó. En David ha recopilat una col.lecció de fotografies que van inspirar la cançó. Aquí podeu veure-les: La la la les llums l’àlbum. A més, el sistemÄ suec juntament amb el Festival elmini d’Olot, van preparar un espectacle pel festival Lluèrnia que es va celebrar el passat cap de setmana a Olot. En aquest espectacle es va poder veure com la combinació de foscor, obres i llum treballaven amb les cançons que els sistemÄ suec va interpretar en directe.

A part del La la la les llums publicat digitalment, vam fer una edició limitada amb la caràtula del single acompanyada d’un llum led pels assistents de l’espectacle del Lluèrnia. D’aquesta edició física jo no queda cap exemplar. L’espectacle va ser un èxit!!!

Us deixem un foto d’un dels moments del sistemÄ suec al Lluèrnia.

Photo 10-11-14 10 30 07

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: