Showcase 1.0

Photo 20-12-14 22 37 31

 

 

 

 

 

Photo 20-12-14 23 15 15

Photo 20-12-14 22 58 54

Després de passar un bon dia a la fira de segells independents al C3Bar, envoltats d’amics i coneguts, i amb la sort de vendre força material del segell, va començar el primer Showcase del Mamut Traçut. El vam fer al club Cronopios de Barcelona. Ens va agradar tant el lloc que segurament el segon Showcase, amb la resta d’artistes, el farem allà.

El sistemÄ suec, la Mad’zelle i el the Missing Leech es van anar alternant amb tandes de tres cançons. Va quedar molt dinàmic tot plegat. Van combinar cançons ja clàssiques del repertori de cada artista amb material nou que encara no hem publicat. Tot al seu temps. Cap a la meitat va ser el moment de les col·laboracions entre els tres artistes i algun extra. El the Missing Leech es va treure de la butxaca una col·laboració amb el Bob Sinclar, el David (sistemÄ suec) va posar el baix a una cançó de la Mad’zelle i a dues del The Missing Leech, la Mad’zelle va cantar una cançó amb el sistemÄ suec i la guinda de la nit va ser la presentació en societat d’un nou grup i d’un nou Mamut: els Painted with plums, que és un projecte del Maurici (the Missing Leech) i la Martina (Mad’zelle).

Va ser una nit molt completa. Us deixem un link a les fotos del showcase: Showcase en fotos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: