El nou single de The Missing Leech

Vam acabar el 2014 publicant el nou treball del Sam Destral. Aquest 2015 el comencem amb una cançó nova de The Missing Leech. Painted with covers és una petita mostra antisurfera del seu tercer disc que veurà la llum el proper mes de març. El single, i bona part del disc,  ha estat gravat a Aviram Estudi amb l’Albert Palomar. La portada del single l’ha fet un mamut: L’Edu dels Sickbrain, que és qui ha posat el baix a les cançons de l’àlbum.

Aquesta cançó forma part d’un split single compartit amb l’artista Hamish Kilgour membre de The Clean, The Great Unwashed, Mad Scene, Bailter Space. Aquest split single de moment es pot trobar en format digital, però és porbable que també hi hagi una edició física.

Hem tingut l’honor que la revista internacional Magnet Magazine fes l’estrena del tema de The Missing Leech en les primeres hores d’aquest 2015. A més, n’ha fet una molt bona crònica! Feu-hi un copmd’ull: Painted with covers al Magnet.

Aquest diumenge tenim el The Missing Leech presentant en directe el single en concert a  La Figuera d’Artés. També hi tocarà el Xavi Erurga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: