Liannallull a Benicàssim i al Som del Montseny

  
A finals del mes de juny, els Liannallull oferiran dos concerts a la ciutat de Benicàssim, el dia 20. Serà en un concert-vermut al bar Las Osas, al migdia, i al Perk, a partir del vespre. Recordem que la banda ha editat recentment Menesteroses.

A més, avui dissabte els podreu veure dins el festival Som del Montseny Fest, al Centre Cultural Can Balmes de Santa Maria de Palautordera. També es podrà visualitzar el documental “This is the unfinished story, on els Liannallull hi surten interpretant una cançó. Després del documental el The Missing Leech també oferirà un concert.

  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: