The Missing Leech i el sistemÄ suec de festivals 

  
Avui dissabte el Missing Leech actuarà en el festival Musik n Viu de Granollers. Serà l’encarregat d’obrir l’última jornada del festival i ho farà en format banda. És dels últims concerts que oferirà per les nostres terres abans de marxar cap a USA en la gira que hi farà aquest estiu.

El sistemÄ suec, també avui dissabte, actuarà en el festival Descapat que es fa al municipi de Santa Pau. El concert serà a les 19:30h dins la programació de tarda del festival que es fa en diferents espais cèntrics de la població. És l’última oportunitat de veure’l en directe durant una temporada, ja que ha previst una parada tècnica per gravar material nou.

  

Publicat per themissingleech

Sóc un músic de Sant Joan de Vilatorrada que practica antifolk, folk punk i música indie. mauriciribera@hotmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: