El sistemÄ suec nominat als premis Magic Room 2015

El sistemÄ suec està nominat dins la categoria “Premi Musical” del premis Magic Room que otorga l’associació que porta el mateix nom. Les nominacions es refereixen a actes i espectacles organitzats per l’Associació Magic Room entre el període de novembre de 2014 i octubre de 2015.

Aquests premis s’otorgen dins la programació del Festival Acoustic Vell VII que tindrà lloc aquest proper cap de setmana a Girona. El mateix dissabte dia 7, el sistemÄ suec participa en una altre dels actes d’aquest festival. A les 12 el podreu veure en el Centre Cívic del Barri Vell de Girona en Slam Musical.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: