El nou single del sistema suec

Avui editem “res” el nou single del Sistema Suec
David Magnetisk Aviram Estudi El Mamut Traçut Hidden Track Records

Res és el segon single del sistema suec després del seu retorn motivat per la participació al recopilatori Yo la tengo C(L)overs, publicat per Edita la Servidumbre. En en primer single, Invents, ja vam poder escoltar una cançó que abraçava el pop diàfan. En aquest segon, Res, consolida la proposta sonora amb què ha decidit vestir les noves cançons. Així que ens trobem davant una cançó senzilla, amb pocs elements, ben ordenada i on l’oient pot dedicar-se a escoltar sense gaire dificultat els detalls sonors de cada instrument. Tant Res com Invents son dues cançons gravades durant el confinament aprofitant els recursos del treball on-line, ja sigui amb les col·laboracions d’en Joel Barcons a la bateria i l’Elisabet Soler a la veu, així com el treball de producció, mescla i mastering amb l’Albert Palomar d’Aviram Estudi.Res és una cançó que parla de baixar les revolucions, de gaudir del no fer i adonar-se del ritme frenètic que duem com a societat. Una situació que l’actual crisis mundial ens ha posat de manifest i, en alguns casos, hem tastat de primera mà això de fer res.La cara B del single és una versió en acústic de la mateixa cançó. Aquest Res – Unplugged compte amb una segona veu femenina que, juntament amb la guitarra acústica, porta la mateixa cançó cap a un altra espectre sonor molt diferent del pop diàfan de la cara A.David Reig: Baix, disseny, guitarra, producció i veu. Joel Barcons: Bateria. Elisabet Soler: Veu a Res – Unplugged. Albert Palomar: Producció, mescles i mastering. Mesclat i masteritzat a Aviram Estudi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: