Nou single d’en Maurici Ribera

NOVETAT MUSICAL Avui s’edita el meu 2n single com a Maurici Ribera. Ve extret de la banda sonora del curtmetratge M “Una Altra Mirada”. Cançó totalment diferent al que faig habitualment. Rotllo dream pop/ambient… Aquesta cançó va ser prèviament estrenada des de Ràdio Sheffield Live! a Sheffield; Regne Unit. La Banda Sonora completa estarà totalment disponible abans de l’estiu.Portada – Vicenç Ferreres Plans Foto – @xiku74_fotosMúsica: Maurici RiberaProjecte – @capgirats.projects @lensmoonfilms El Mamut Traçut Hidden Track Records Deixo el link per qui vulgui escoltar-ho a Spotify, Youtube… https://orcd.co/eternitateteria

La setmana que ve, divendres 22 de maig; hi haurà una nova presentació del curtmetratge a La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada – 19:30.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: