This is the unfinished story of The Missing Leech

documental

Ja és hora que parlem un xic de “This is the unfinished story of The Missing Leech”, no? És l’esdeveniment més gran que tindrem aquest 2014. Ja tenim data d’estrena d’aquest documental que han fet la gent de Plans Films i que parla del Maurici , de The Missing Leech i, en definitiva, de la comunitat antifolk del nostre país.

L’estrena mundial serà el dimecres 29 d’octubre a les 21:15 h al cinema Aribau Club 2 i en el marc de l’In-Edit Festival 2014 de Barcelona. Aquí us deixem el link a l’esdeveniment: Estrena al In-Edit. Aquest dia comptarem amb la presència del protagonista, del director i l’equip de rodatge de Plans Films i de bona part dels músics participants.

Podríem parlar hores i hores del documental, del rodatge, de la gent que l’ha fet possible, dels artistes i amics que hi surten, de la banda sonora amb 40 versions de The Missing Leech, i que tots el Mamuts hi han participat d’una manera o una altra. Com que val més una imatge que mil paraules us deixem els Teasers del documental per anar obrint boca, si encara no ho havíeu fet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: