Dimecres anem d’estrena i ja hi ha cançons.

Ja quasi tenim aquí el dia de l’estrena del documental del The Missing Leech: This is the unfinished story of the Missing Leech (A film ablout something called Antifolk). Serà Dimecres 29 d’octubre a les 21:15 als cines Aribau Club de Barcelona dins la programació del In-edit 2014. També hi haurà una segona sessió el Dijous 30 d’octubre a les 16:30 als mateixos Aribau Club. El dia de l’estrena The Missing Leech farà un concert allà mateix.

Per si no n’hi prou amb l’estrena i el bolo, el Mamut traçut i el segell Petit Indie hem recopilat totes les versions que han fet diversos grups de cançons del Maurici i que també formen part del documental.  Aquest recopilatori està format per tres volums i alguna altra sorpresa. El publicarem en format digital al bandcamp i hi haurà una edició física dels volums 1 i 2.

De moment, el volum 3 ja es por escoltar. També el single amb una versió d’Unicorns que va fer el Joan Colomo i amb la caraB d’una demo inèdita del The Missing Leech.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: