I la referència 13 del segell és la BSO del documental

fotodegrup

Després de la ressaca de l’estrena del documental de Plans Films sobre l’antifolk i The Missing Leech, ja podem dir que va anar molt i molt i molt bé. La sala on es va projectar no hi entrava ningú més. Ple total! Un gran vespre amb amics, companys, coneguts i gent interessada en el projecte, i amb el regal d’un mini concert del Maurici amb les col·laboracions molt especials del Ferran dels Anímic, el Jordi dels Lianallull i el Mau, àlies Esperit. No podem demanar més. Aquí podeu veure algunes fotos que ha penjat el The Missing Leech al seu blog: Fotos Premiere

Ara toca la feina de donar vida a This is the unfinished story of The Missing Leech més enllà de l’estrena al In-edit. El primer pas és presentar el recopilatori de la banda sonora del documental. Està format, de moment, per tres volums, un EP i un single. Són unes 40 cançons del The Missing Leech versionades per diferents artistes . A més, hi ha un parell de temes inèdits del protagonista del film. Per acabar-ho de fer-ho rodó, algunes de les versions les han fet artistes del Mamut! Hi podreu escoltar la Mad’zelle, el Sam Destral, Liannallull i el sistemÄ suec.

Els volums 1 i 2 d’aquesta BSO els hem editat en format CD amb la referència 13 des del Mamut Traçut i el segell Petit Indie amb ajuda de Quimera Records. És una edició de 200 còpies amb totes les portades diferents. De moment es podrà comprar quan muntem la paradeta a les fires discogràfiques i concerts diversos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: