Vam ser a L’Astupendu, el mini festival del sotabosc

IMG_8186

El dimarts de la setmana passada el Sam Destral va tocar en el festival Astupendu que es va fer al Cara B de Barcelona. Aquesta va ser la segona edicció d’un petit festival organitzat pel Sr Saravia! i que des del Mamut hi hem donat un petit cop de mà. A més del Sam, hi va tocar el mateix Sr. Saravia, el Dino Ratso, el Billy Pilgrim i l’Antoni Baños amb els seu nou projecte: Boncompain.

El Sam aquest cop es va presentar amb una guitarra clàssica, va deixar de banda el looper i altres pedalets. Aquest canvi de sonoritat li va quedar molt bé. Ens va tocar algunes de les caçons noves que formaran part de seu nou treball i també va caure algun clàssic seu.

Esperem que hi hagi una tercera edició de l’Astupendo. Ens ho vam pasar molt bé, hi havia bona companyia, bones cançons, bons artistes… què més es pot demanar!

Feu un cop d’ull al canal de youtube del Sr.Saravia, hi podreu veure alguns dels moments estelars del festival:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: