Mad’zelle on tour per Itàlia

madzelle milano

Ahir diiluns va començar el Tour per Itàlia de la Mad’zelle. Aquestes dates són la continuació d’una gira que es va iniciar el 24 d’octubre al Festival More Than Folk de París i que acabarà, de moment, a terres catalanes. Això serà a la Llibreria Papaseit de Manresa el dia 19 de desembre. Ara, li espera una setmana plena de concerts. Avui és l’únic dia que descansarà. La resta de setmana toca cada dia. Us recordem que la Mad’zelle està presentant l’EP Haven Bridge. Feu un cop d’ull al cartell del Tour. És espectacular.

Mad'zelle tour

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: