Un vídeo amb una cançó del Sam Destral al Cara B

El festival Cara B té obert aquests dies un concurs per a realitzadors de videoclips. La Marcé Ubalde i el Néstor Moreno s’hi han presentat amb el video d’una cançó del Sam Destral. La cançó es diu Fi, i està inclosa en l’EP desembre que el Sam va puplicar el 2012. Podeu votar el clip en aquest enllaç: caraBclips

I ja que ha sortit el tema Sam Destral… Doncs, el vam tenir tocant ahir al Claap de Piug-reig i el dissabte al cicle Músiques invisibles a l’Ateneu Mulei de Molins de Rei. La gent del diari digital Viu Molins de Rei li van fer una entrevista i un vídeo d’una cançó en directe.  Aquí podeu veure el vídeo i escoltar l’entrevista: Sam Destral al Musiques invisibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: