Videoclip de Noches de la Mad’zelle

La productora Rienda suelta ha estat l’encarregada de fer el videoclip de la cançó Noches de la Mad’zelle. Els hi ha quedat un videoclip amb una estètica preciosa. La cançó noches està inclosa en l’EP Haven bridge publicat el 2014.

Amb Noches em ampliat el repertori de videoclips que tenim a la web. Ahir em vam penjar un del Sam Destral i fa unes setmanes un del sistemÄ suec. A més a més, també hem afegit un parell de clips de Liannallull de època pre-Mamut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: