Entrevista al Maurici al Shook down

Fa poquets dies que el portal de musica i cultura alternativa Shook down ha publicat una entrevista al Maurici (The Missing Leech). En aquesta entrevista parla del Gorg festival que durant aquesta setmana es concentra la part central del festival. També fa una pinzellada del grup amb la Mad’zelle, els Painted with plums, de la imminent publicació del nou àlbum de The Missing Leech, i del projecte internacional de versions de la Velvet Underground i derivats.

Aquí teniu el link a l’entrevista: Maurici Ribera al Shook down.

Shook down, a més de ser un portal de referència de la cultura underground, publiquen en paper una revista farcida de novetats musicals, entrevistes i articles amb la mateixa filosofia que el portal web. Molts dels mamuts en som fans i és una boníssima font per descobrir noves propostes i artistes. Ja van pel tercer número publicat. El podeu comprar des de la seva web: Shook down.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: